© 2019 Björkbacka Gård

  • Instagram
  • Facebook

Kyckling & grönkålspaj med mozzarella

En paj som inte går av för hackor

4-6 portioner

​Pajdeg

Välj gärna ekologiska råvaror för en smakrikare måltid.

Vispa sönder äggen, och häll i mjölken. Vispa samman de tu ihop med salt och peppar.

 

Stek upp korven som blivit delad i bitar. När den fått färg, tillsätter du de rensade kantarellerna ihop med de skurna lökstjälkarna. Häll över smeten, och rör i botten av stekpannan då och då tills smeten stannat och stelnat. Lägg ett större grytlock över stekjärnet och vänd äggakagan. Flytta över den till stekjärnet igen och bryn på andra sidan. Servera med grönsallad och lingonsylt.

Tips!

Korven kan bytas ut mot annan kryddig favoritkorv.

croqued_misjou_1490-tif-cnv-700x700.jpg

Croque madame med pocherat ägg

Enkel och festlig som lunch eller förrätt

Lammfärsbiffar med fetasås och mangochutneysås

Supergoda biffar som passar både vår och höst, eller varför inte en mysig sommarkväll på grillen.

20180121_175817.jpg

Fläskpannkaka

Lätt, enkelt och supergott

Recept och bild: Bondmoran