© 2019 Björkbacka Gård

  • Instagram
  • Facebook

Baconvåffla

Enkelt och snabblagad lunch eller mellanmål

  • 4 ägg

  • ca 1 dl lantmjölk (standardmjölk går också bra)

  • 1 pkt (140g) Bacontärningar

  • Salt

  • Vitpeppar

  • Ramslök, torkad

Vispa upp äggen, häll i mjölken. Salta, peppra och krydda med ramslök efter tycke och smak. Värm våffeljärnet till strax över medelvärme.

Lägg i ett par nypor bacontärningar och häll över äggsmeten. Grädda gyllenbruna.

Servera med lingonsylt, eller en klick creme fraiche och lite sallad.

Tips!

Kan användas som förrätt eller kvällsfika.

20181125_184625_edited.jpg

Lammfärsbiffar med fetasås och mangochutneysås

Supergoda biffar som passar både vår och höst, eller varför inte en mysig sommarkväll på grillen.

croqued_misjou_1490-tif-cnv-700x700.jpg

Enkel och festlig som lunch eller förrätt